Budget verhuisbedrijf

Complete service

Ervaren

Budget verhuisbedrijf

Gaat u binnenkort verhuizen? Dan staat er vast al heel wat op uw agenda! Inpakken, meubels demonteren, de administratieve rompslomp eromheen, noem maar op. U vraagt zich misschien af: Hoe ga ik dat allemaal regelen naast mijn werk en gezin? Geen nood!

Snel en Veilig Verhuizen uit Middelburg is er om u van a tot z te ontzorgen. Deze veelal stressvolle gebeurtenis maken wij tot een positieve ervaring. En dat gaat helemaal zoals u dat wenst. Wilt u dat wij inpakken, demonteren en ook nog even langs het grofvuil gaan? Dan doen wij dat. Enkel een paar extra handen nodig? Prima. Met onze verhuiswagen met lift verhuizen wij elk huishouden probleemloos van punt a naar b.

Veilig en snel verhuizen met Verhuisbedrijf Middelburg

verhuisbedrijf

De verhuizers kwamen keurig op tijd en werkten hard en secuur. Op de bestemming werd met de verhuislift alles netjes naar boven gebracht. De verhuizers waren vriendelijk, sterk en deskundig. Alles bleef mooi bij de overeengekomen prijs.

Plus- en minpunten
Super voorzichtig met andermans spullen
Accuraat en meedenken met de klant en keiharde werkers met uithoudingsvermogen.

➝ Verhuisd van Pijnacker (Nederland) naar Klazienaveen (Nederland).

J.Z.

Ik ben van Rotterdam naar Enschede. Van een eengezinswoning naar onze nieuwe huis ook een eengezinswoning van 4 slaapkamers en 1 grote kamer.

Snel en Veilig verhuizen komt met 4 verhuizers met 1 grote vrachtwagen 44m3/ 50m3. De verhuizers waren op een pr ofessioneel werkze bezig. De verhuizers waren 8 uur en 45 minuten bezig. De opdracht was alleen voor 8 uur werk en voor de extra 45 minuten ik hoeft niet extra betalen. Ik ben blij met de bedrijf en de verhuizers waren top!!!

Ik raad zeker deze verhuis bedrijf!!! Top top top!!!

Plus- en minpunten: op tijd, scherpe prijs

➝ Verhuisd van Rotterdam (Nederland) naar Enschede (Nederland).

Familie de Cuba

Harde en flexibele werkers die actief hebben meegedacht toen onze opslag te klein bleek. Ik kan ze een ieder aanbevelen, dank voor de topservice!

Plus- en minpunten
Harde werkers
Pro-actief

➝ Verhuisd van Almere (Nederland) naar Heemstede (Nederland).

Pieter Hallebeek

In 1 woord gewoon TOP.accuraat,flexibel,voorzichtig met de spullen,netjes,beschaafd,keiharde werkers,behulpzaam,hele goede prijs zonder vreemde narekeningen.We zijn een gezin met 3 jongens van 8,10 en 12 met erg veel spullen.We zijn verhuisd vanuit een 3 laags ruime eengezinswoning naar vrijstaand.no problemo.09.00 uur aanwezig en om 21.00 uur klaar.We hadden toch meer spullen dan verwacht maar de verhuizers,wat een beschaafde,aardige topgasten,werkelijk waar.in 1 woord,COMPLIMENTEN en nogmaals ontzettend bedankt voor deze uitmuntende service tegen een prijs waarvan je je afvraagt of dat echt waar is. ?

Plus- en minpunten
Super voorzichtig met andermans spullen
Accuraat en meedenken met de klant en keiharde werkers met uithoudingsvermogen.

➝ Verhuisd van Pijnacker (Nederland) naar Klazienaveen (Nederland).

Robbert En Renate

Middelburg

Goes

Terneuzen

Vlissingen

Gaat u binnenkort verhuizen?

Of wilt u gebruik maken van onze koeriersdienst? Neem dan contact op met Snel en Veilig Verhuizen! Wij zijn onder meer werkzaam in regio Middelburg, Goes, Terneuzen en Vlissingen.